Arhiva

Arhiva 2015

CUNUNIE  EMILIA & TITEL SI BOTEZUL MARIEI IZABELLE

Am fost onorati sa fim alaturi de tanarul cuplu Emilia & Titel  in cea mai importanta zi a vietii lor de pana acum . Tot in aceasta frumoasa zi a avut loc si botezul micutei lor Maria Izabelle .

ALEXANDRA & CRISTIAN 6 septembrie 2015

Unul dintre evenimente din 2015 care ne-au ramas in minte a fost a fost nunta Alexandrei si a lui Cristian,o nunta plina de emotii in care energia pozitiva si zambetele au fost omniprezente. Au fost momente amuzante, emotionante, dar sentimentul general a fost de distractie maxima.

OANA & COSTI  3 octombrie 2015

Colajele de fotografii din acest album digital de nunta vor reda peste timp acest eveniment unic din viata lui Costi si a Oanei.
Am avut onoarea sa fim alesi de mireasa Oana si de mirele Costi sa le fim alaturi  la cel mai important eveniment al vietii lor de pana acum, nunta.
Acest album foto este o marturie peste timp a acestui eveniment unic din viata eroilor sai principali, nunta. Fotografiile cuprinse in acest album digital redau fiecare etapa din desfasurarea nuntii
Rasfoind paginile acestui album, atat protagonistii ( mirele, mireasa , nasii si cei apropiati lor) cat si privitorii sai vor retrai emotiile acelor momente unice, cu ajutorul fotografiilor surprinse pe tot parcusul nuntii.

Loredana & Adrian 12 septembrie 2015

Am fost onorati sa fim alaturi de tanarul cuplu Loredana & Adrian  in cea mai importanta zi a vietii lor de pana acum, ziua nuntii. Evenimentul a avut loc intr-o ziu racoroasa de toamna si a cuprins toate etapele unei nunti traditionale

Corina si Nicusor 30 august 2015

La sfarsitul lunii august a anului 2015 am avut placerea sa fim alaturi de Corina si Nicusor la cel mai important eveniment din viata lor de cuplu de pana atunci, Nunta ! In timpul evenimentului au reusit sa fugim pret de o ora pana la Conacul de la Turburea pentru o mica sedinta foto


ANA & COSMIN 13 august 2015 

  Desi a fost 13 ! Pentru Ana si Cosmin a fost o zi plina soare si impliniri ! Am avut onoarea sa fim alaturi de ei la primul important eveniment al vietii lor de pana acum, Cununia Civila. Evenimentul s-a intins sa zicem  pe durata unei singure zile ,mai intai la Starea Civila dupa care am fost la o plimbare de cateva ore prin Parcul Romanescu din Craiova pentru o mica sedinta foto  urmand sa ne intoarcem la Restaurant .

© 2016 Foto Video Filiasi
foto, fotografie, filmat, servicii filiasi dolj craiova, eveniment, nunta, botez, cununie, cameraman, serbari scolare, stare civila, canon, film, editat, foto video Filiasi – Craiova Dolj, servicii de calitate, petrecere, sedinta foto, montaj video, biserica, sedinta foto, suport digital, fotovideo-filiasi dolj Craiova, momente, mirese, bebelusii, fotograf, prelucrare poze, foto filiasi, filmari filiasi dolj craiova, filmari nunta, filmari botez, filmari cununie, fotovideofiliasi

Advertisement